Mod de preparare: se bate frişca şi apoi se adaugă mascarpone şi cinci linguri de zahăr pudră (se poate folosi robotul de bucătărie). Se spală căpşunele, se taie mărunt, se adaugă peste ele trei linguri de zahăr pudră şi se amestecă bine. Se trec pişcoturile prin vinul roşu dulce şi apoi se aşază sub forma dorită. Peste pişcoturi se adaugă un strat mare din amestecul de frişcă şi mascarpone, apoi se pun căpşunele şi se repetă operaţiunea până se termină ingredientele. Ultimul strat trebuie să fie cel de cremă. Se dă la frigider pentru câteva ore şi se serveşte cu fructe proaspete.
Reţetă trimisă de Alina Codrean, din Bucureşti
Intră aici pentru mai multe rețete delicioase
Daniel9090 • 10.01.2024, 08:02
Este un desert răcoritor și sofisticat, perfect pentru a fi savurat în timpul sezonului de vară
Daniel9090 • 10.01.2024, 08:02
rețeta de Tiramisu cu căpșune oferă o combinație delicioasă între cremozitatea mascarpone-ului, aroma de cafea și prospețimea dulce a căpșunelor
Daniel9090 • 10.01.2024, 08:01
se adaugă gustul dulce-acrișor și prospețimea căpșunilor proaspete