a. pentru blat:
– patru ouă
– o jumătate cană zahăr
– o cană făină
– un praf de copt nestins
– patru linguri ulei
– o esenţă de rom;
b. pentru cremă:
– 500 ml lapte
– un ou
– patru linguri făină
– două linguri cacao
– cinci linguri zahăr
– un plic de gelatină
– esenţă de rom
– 100 g unt sau margarină.
Alina Dina, din Bucureşti, a câştigat concursul săptămânii |
Concurs
Prietenii îţi laudă ciorbele şi mâncărurile pe care le faci? ţi se spune că nimeni nu te întrece, când e vorba de prăjituri? Dacă răspunsul la aceste întrebări este “da”, atunci e clar că eşti un expert sau o expertă în tainele bucătăriei. Fă-ţi o fotografie cu mâncarea care îţi iese cel mai bine şi trimite- o, împreună cu reţeta şi cu datele tale personale, pe e-mail la retete@libertatea.ro sau pe adresa Ziarul Libertatea, supliment Reţete, bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2, Bucureşti şi poţi câştiga un premiu oferit de Libertatea şi de Carrefour.
Vezi rezultatele alegerilor prezidențiale – turul 1 și află când este turul al doilea al votului pentru președinție!