a. pentru blat:
 – patru ouă
 – o jumătate cană zahăr
 – o cană făină
 – un praf de copt nestins
 – patru linguri ulei
 – o esenţă de rom;

 b. pentru cremă:
 – 500 ml lapte
 – un ou
 – patru linguri făină
 – două linguri cacao
 – cinci linguri zahăr
 – un plic de gelatină
 – esenţă de rom
 – 100 g unt sau margarină.

Alina Dina, din Bucureşti, a câştigat concursul săptămânii

Concurs

Prietenii îţi laudă ciorbele şi mâncărurile pe care le faci? ţi se spune că nimeni nu te întrece, când e vorba de prăjituri? Dacă răspunsul la aceste întrebări este “da”, atunci e clar că eşti un expert sau o expertă în tainele bucătăriei. Fă-ţi o fotografie cu mâncarea care îţi iese cel mai bine şi trimite- o, împreună cu reţeta şi cu datele tale personale, pe e-mail la retete@libertatea.ro sau pe adresa Ziarul Libertatea, supliment Reţete, bd. Dimitrie Pompeiu nr. 6, sector 2, Bucureşti şi poţi câştiga un premiu oferit de Libertatea şi de Carrefour.

Vezi rezultatele alegerilor prezidențiale – turul 1 și află când este turul al doilea al votului pentru președinție!
 

Urmărește-ne pe Google News