Ingrediente: 10 ciuperci, un morcov, o ceapă, o ţelină, o bucată păstârnac, 100 g caşcaval, pătrunjel, două linguri de ulei de măsline, piper, o lingură de concentrat de legume. Mod de preparare: după ce au fost curăţate şi spălate, ciupercilor li se înlătură codiţele. Ceapa se taie mărunt şi se pune la călit în ulei, până se înmoaie. Se adaugă codiţele de la ciuperci tocate mărunt, apoi morcovul, ţelina şi păstârnacul rase prin răzătoarea mică. Se condimentează cu piper, se adaugă o lingură de concentrat de legume şi se lasă pe foc până ce toate legumele s-au înmuiat. Se opreşte flacăra şi se adaugă o lingură plină de caşcaval ras şi pătrunjel. Fiecare ciupercuţă se umple cu această compoziţie, se aşază în tava cu puţină apă şi se dau la cuptor pentru 20 de minute. Când sunt aproape gata, se adaugă caşcaval ras pe fiecare şi se mai bagă la cuptor pentru 5 minute. SUPEROFERTĂ! Intră acum pe shop.libertatea.ro şi cumpără, la un preţ excepţional, DVD-ul «Găteşte cu Horia Vîrlan»!