Ingrediente: şase gogoşari, 1/2 kg de carne tocată de porc, o ceaşcă de orez, două cepe, un ou, mărar, pătrunjel, piper, sare, patru roşii, o lingură de ulei
Preparare: gogoşarii se spală, li se scot cotoarele şi seminoeele. Ceapa se curăoeă şi verdeaoea se spală. Carnea tocată se amestecă cu orezul, oul, ceapa tăiată mărunt, sarea, piperul şi verdeaoea mărunoeită. Apoi compozioeia din carne şi celelalte ingrediente se foloseşte pentru a umple gogoşarii cu ajutorul unei lingurioee. După aceea, gogoşarii se aşază într-o cratioeă şi se toarnă apă peste ei. Se lasă să fiarbă aproximativ 10 minute. Apoi se introduc la cuptor pentru 50 de minute. Roşiile se curăoeă de coajă şi se taie mărunt, după care se călesc într-o tigaie cu o lingură de ulei. Acest sos se adaugă în cratioeă peste gogoşarii umpluoei şi se mai lasă 15 minute la cuptor.
Intră acum pe shop.libertatea.ro şi cumpără, la un preţ excepţional, DVD-ul «Găteşte cu Horia Vîrlan