Ingrediente: 600 g piept pui, 200 g orez, un morcov, un dovlecel, o ceapă roşie, un ardei iute, un ardei verde, un ardei capia, un ardei galben, un căţel de usturoi, un ardei portocaliu, 100 ml ulei măsline, 50 ml sos de soia, o lingură de condimente pentru friptură, 4 frunze de mentă, piper.
Mod de preparare: într-o cratiţă se pune la fiert apa, până clocoteşte, se adaugă orezul şi se fierbe până se înmoaie, 20 de minute, apoi se pune cratiţa sub jet de apă rece. Se strecoară orezul printr-o sită se căleşte uşor în puţin ulei de măsline şi se condimentează cu piper. Se păstrează la cald până în momentul servirii. Pieptul de pui se taie fâşii late, apoi se pun la marinat 15 minute într-o compoziţie formată din sos de soia, condimente pentru friptură şi usturoi răzuit fin. Se spală legumele şi se taie julien, după care se amestecă uşor într-un castron. Într-o tigaie cât mai întinsă se toarnă restul de ulei de măsline, iar când s-a încins, se adaugă legumele şi se amestecă uşor. Când morcovul s-a înmuiat, se trag legumele pe o jumătate de tigaie şi se adaugă şi fâşiile de pui marinate, pe cealaltă jumătate. Tot amestecul se va mai ţine pe foc 5 minute.