Ingrediente: 3 felii toast, 16 linguri de ulei, 3 căţei de usturoi, o salată, 4 fileuri piept de pui, sare, piper, o linguriţă suc de lămâie, 1/2 linguriţă de muştar iute, o linguriţă sos Worcester, două gălbenuşuri, zahăr, 25 g parmezan.
Mod de preparare: feliile toast se taie cuburi şi se prăjesc în 4 linguri de ulei. Se adaugă doi căţei de usturoi tocaţi şi se prăjesc puţin împreună. Se lasă cuburile să se scurgă pe prosoape de hârtie. Salata verde se taie fâşii. Carnea se taie cuburi şi se prăjeşte în două linguri de ulei, se sărează şi se piperează. Se amestecă usturoiul rămas, pisat, cu suc de lămâie, muştar, sos Worcester, gălbenuşuri, restul de ulei, sare, piper şi zahăr. Dressingul se pune peste salată, se amestecă şi se presară cuburi de carne, crutoane şi parmezan ras.
Intră acum pe shop.libertatea.ro şi cumpără, la un preţ excepţional, DVD-ul «Găteşte cu Horia Vîrlan»!
Costica2023 • 22.12.2023, 13:09
Este o alegere versatilă, potrivită pentru a fi servită ca aperitiv sau ca fel principal în funcție de preferințele individuale
Costica2023 • 22.12.2023, 13:09
Caesar, brânză parmezană și adesea carne de pui sau bacon. Această salată este apreciată pentru gustul său bogat, texturile variate și echilibrul de arome
Costica2023 • 22.12.2023, 13:08
Este cunoscută pentru combinația sa delicioasă de ingrediente precum frunze de salată romaine, crutoane, sos