Ingrediente: o pungă de paste spirale tricolore, 300 g de roşii cherry, două legături de ceapă verde, 200 g de mazăre, un ardei gras galben, un ardei gras roşu, 200 g de şuncă de Praga, 3-4 linguri cu ulei de măsline, piper alb, sare, ooeet sau zeamă de lămâie, după gust.
Mod de preparare: se fierb pastele, la foc mic, cu sare şi puoein ulei, apoi se scurg şi se trec printr-un jet de apă rece, ca să nu se lipească şi se pun într-un castron mare. Se spală roşiile cherry şi se taie în două, iar ceapa verde se taie în bucăoeele de doi centimetri şi se pun peste spirale, împreună cu ardeiul gras tăiat în pătrăoeele, mazărea fiartă, răcită şi scursă de apă, şunca tăiată cubuleoee, uleiul, sarea, piperul şi ooeetul sau zeama de lămâie. Se amestecă uşor, ca să nu se strivească roşiile. Se serveşte rece.
SUPEROFERTĂ! Intră acum pe shop.libertatea.ro şi cumpără, la un preţ excepţional, DVD-ul «Găteşte cu Horia Vîrlan»!

 
 

Urmărește-ne pe Google News