PORȚII: 4
PREPARARE: 15 min
COACERE: 6-8 min
► Ingrediente
►8 ouă
►2 linguri smântână
►2 linguri parmezan
►100 g mozzarella
►4 roșii cherry
►busuioc verde și uscat
►sare
►piper negru măcinat
►o ceapă roșie
►2-3 linguri ulei de floarea-
soarelui pentru prăjit
► Preparare:
1. Se desfac ouăle, se bat cu mixerul şi se adaugă un praf de sare și busuiocul uscat.
2. Separat, se taie ceapa solzișori și se freacă cu puțină sare. Se taie mozzarella cubulețe, roșiile cherry, la fel.
3. Se adaugă smântâna și parmezanul în ouăle bătute, apoi ceapa, și se încorporează ușor. Se pune uleiul în tigaia încinsă și se toarnă ouăle bătute.
4. Omleta se întoarce ușor, ca pe clătită, și pe deasupra se presară cubulețele de mozzarela și de roșii. Se servește ornată cu busuioc proaspăt și piper.