-
- Ingrediente: 120 g orez basmati, 350 g legume asortate congelate, o lingură cu unt, sare, piper, un ou.
- Mod de preparare: se fierbe orezul în apă cu sare, conform instrucţiunilor de pe pachet. Se încinge untul într-o tigaie şi se adaugă legumele congelate şi oul. Se sotează la foc mediu, amestecând des, timp de aproximativ 5 minute. Se verifică legumele să fie decongelate şi fierbinţi. Se presară cu sare şi piper după gust. Se adaugă orezul scurs peste legume şi se amestecă.
Poți servi orez cu legume ca garnitură la friptură.
Costica2023 • 25.12.2023, 12:58
Este o plăcere pentru papilele gustative și este încântător să vezi și să savurezi culorile și aromele variate pe care le oferă acest fel de mâncare.
Costica2023 • 25.12.2023, 12:57
Aroma legumelor, împreună cu gustul plin de prospețime al orezului, crează o experiență culinară remarcabilă.
Costica2023 • 25.12.2023, 12:57
Preparatul este ușor de făcut și poate fi personalizat în funcție de preferințele individuale și de legumele disponibile