DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Comentarii (5)

Costica2023   •   01.01.2024, 10:59

Frunzele tinere de papadie sunt comestibile și sunt folosite în unele culturi pentru salate, supe sau alte preparate culinare

Costica2023   •   01.01.2024, 10:59

Infuziile de papadie sunt adesea folosite pentru proprietățile lor diuretice, ajutând la eliminarea excesului de apă din organism și la detoxifiere

Costica2023   •   01.01.2024, 10:58

Papadia este o sursă bogată de nutrienți precum vitaminele A, C și K, acid folic și minerale cum ar fi fierul, calciul și potasiul.

Costica2023   •   01.01.2024, 10:58

este întâlnită pe scară largă și este apreciată pentru multiplele sale beneficii pentru sănătate

Costica2023   •   01.01.2024, 10:58

Papadia (Taraxacum officinale) este o plantă erbacee perenă, cunoscută și sub numele de "lăptucă amară" sau "păpădie

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close