Paste Philadelphia- rețetă dietetică
Ingrediente pentru două porții paste Philadelphia :
- 200 g spaghete crude
- 700 g roșii cherry
- 200 g brânză Philadelphia Light
- 200 g vârfuri de sparanghel
- aproximativ 1 litru apă (în funcție de mărimea formei pentru copt, mai mult sau mai puțin)
- după gust sare, piper și ierburi
Mod de preparare:
Așezați spaghetele crude în forma pentru copt, adăugați sparanghelul, roșiile cherry și condimentele deasupra.
Apoi, turnați apă peste ele până când spaghetele sunt bine acoperite cu apă – legumele pot ieși din apă. Răspândiți crema de brânză proaspătă în bucăți deasupra.
Apoi coaceți la cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius, cu ventilație, timp de aproximativ 30 de minute.
Amestecați totul după ce ați scos din cuptor.
Sfat: Pentru un plus de gust, puteți adăuga câteva căței de usturoi înainte de a coace – este delicios!
Foto: 123rf.com