Ingrediente:

6 gălbenuşuri,  150 ml lapte,  150 ml lapte de cocos,  200 ml frişcă lichidă, 80 g zahăr,  un pliculeţ zahar vanilinat,  5 ml esenţă de vanilie,  o păstaie vanilie
Pentru servit: sos de ciocolată

Mod de preparare:

1. Laptele se încalzeste cu pastaia de vanilie, iar gălbenuşurile se freaca cu zaharul, zahărul vanilinat si esenţă de vanilie.
2. Laptele clocotit se varsa peste galbenusuri si se pune vasul pe foc. Se amesteca mereu pâna ce crema devine groasă. Se trage de pe foc şi se amestecă să se racească.
3. Se bate frisca si apoi se amesteca cu crema fiarta si laptele de cocos. Dupa ce s-a racit prin amestecare, se pune la congelator pentru aproximativ 4 ore.
4. Se aduce la masă ornată cu sos se ciocolată.

1 comentariu
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentarii (1)
Avatar comentarii

Roxana22 15.10.2023, 18:42

Un articol util cu reteta excelenta

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.