INGREDIENTE
- 3 morcovi mai mari,
- 3 rădăcini de păstârnac,
- 1 ţelină mijlocie,
- 1 rădăcină de pătrunjel mai mare,
- 2 cartofi,
- 1 varză albă mică,
- 1 varză roşie mică,
- 100 g mazăre din conservă,
- 150 g fasole verde de la congelator,
- 50 g măsline,
- 3 castraveţi acri sau 4-5 gogonele şi 5 căţei de usturoi.
CUM SE PREPARĂ SALATA
Cureţi toate legumele, le speli bine şi le fierbi pe fiecare după necesitate. Fierbi rădăcinoasele împreună. Varza nu o fierbi mai mult de 10 minute. La fel procedezi şi cu fasolea şi mazărea. După ce s-au răcit, tai varza fideluţă, iar zarzavatul cubuleţe, la fel şi cartofii. Cureţi măslinele de sâmburi şi le tai şi pe ele în lung, feliuţe. Tai castraveţii, îi presezi bine după care îi adaugi peste celelalte legume şi amesteci totul.
CUM SE PREPARĂ MAIONEZA DIN PUFULEȚI – Citește mai departe pe www.libertateapentrufemei.ro
Uite o variantă de maioneza de post cu cartofi!