Ingrediente:

20 pişcoturi
un litru frişcă lichidă
4-5 piersici bine coapte
Pentru stratul de decor:
500 ml suc de portocale
un plic gelatina

Cum să faci:

1. Se curaţă piersicile de pieliţa si trei dintre ele se taie cuburi mici, iar celelalte se taie felii subţiri.
2. Se bate frişca si, dupa ce s-a obţinut spuma, se adauga fructele taiate cubuleţe.
3. Într-o forma se asaza piscoturile unul lânga celalalt si se toarna frisca amestecata cu fructe taiate marunt. Se niveleaza si se înfig câteva felii de piersica, având grija sa se aseze si deasupra. Se dă la rece pentru o oră.
4. Între timp, sucul de portocale se amesteca cu gelatina preparata si, dupa completa racire, se toarnă peste prajitură. Se dă la rece pentru înca 2 ore.

 
 

Urmărește-ne pe Google News