Pentru crema cu fructe

500 g fructe din compot (mango, piersici)
1 1/2 pachet gelatină
150 ml suc din compot
500 g smântână pentru frişcă
60 g zahăr

Pentru crema de căpşuni

700 g căpşuni
70 g zahăr
250 g mascarpone
1 lingura zeamă de lămâie
200 g smântână pentru frişcă
1 plic întăritor de frişcă
1 plic zahăr vanilat
1 lingura fistic mărunţit

Preparare

1. Se separă fructele din compot şi se stropesc cu zeama de lămâie. Gelatina se pune la înmuiat în sucul din compot circa 10 minute. Se toarnă gelatina peste fructele din compot şi se amestecă la cald în jur de 2 minute. Se lasă la răcit.

Citește tot materialul pe Unica.ro

Incearca si tu acasa cea mai buna reteta de tort diplomat cu care vei impresiona la orice aniversare sau ocazie speciala!

 
 

Urmărește-ne pe Google News