Ingrediente:
200 g făină, 80 g zahăr, un plic praf de copt, 3 ouă, un plic zahăr vanilinat, 200 ml smântână 2 linguri făină de migdale, 400 g prune, 20 g unt pentru tava
Cum prepari:
1. Ouăle se freacă bine cu zahărul pentru a obţine o cremă spumoasă. Se adaugă, apoi, zahărul vanilinat, făina şi praful de copt.
2. După amestecare, se pune smântâna şi se amestecă uşor. Tava de copt se unge cu unt şi se toarnă amestecul.
3. Se aşază prune tăiate în două, se presară cu făină de migdale şi se dă la cuptor.
4. Se lasă 25 de minute şi se verifică dacă este gata cu o scobitoare. Se lasă să se răcorească în tavă.
Știrileprotv.ro
Ce a spus operatoarea care a introdus biletul câștigător la Loto 6/49 despre românul care a luat premiul de 9,5 mil. euro
Viva.ro
Începe scandalul după înmormântarea lui Silviu Prigoană: „Rămâi mut. De ce să-l îngropi în secret? Totul este un circ. Honorius cu taică-su...”. Fratele lui Silviu Prigoană, Dan, a răbufnit
Libertateapentrufemei.ro
Silviu Prigoană a fost înmormântat pe ascuns. Cum arată locul lui de veci. Mesajul lui Honorius, fiul cel mare: „Noi, cei patru fii ai săi...”
FANATIK.RO
Noua mașină cu care Dacia dă lovitura pe piața auto europeană. E cel mai ieftin model LCV din Europa
GSP.RO
Din Champions League direct „La feminin” » Alina Peșu, arbitrul „Elite” al României ascultă „Unstoppable” înaintea fiecărui meci: „Nu poți face nimic doar cu talentul”
Elle.ro
Sorin Brotnei, declarații neașteptate despre planurile pe care le are cu banii câștigați la Asia Express: „Nu cred că mă lasă soția…”
Unica.ro
Care au fost ultimele cuvinte ale lui Silviu Prigoană. Prietenii lui au crezut că le face o farsă
Financiarul.ro
Cât costă noaptea de Revelion? Oferte spectaculoase pentru Revelion 2025
Observatornews.ro
Nicio soluţie la 15 luni de când imaginile cu gravida din Urziceni, care năştea pe trotuar în faţa spitalului, au şocat România. Reacţia ministrului Sănătăţii
HOROSCOP
Horoscop 16 noiembrie 2024. Peștii ar putea să se lase prinși, fără să-și dea seama, în capcana unor abordări superficiale