Acest articol conține linkuri cu coduri de marketing afiliat, ceea ce înseamnă că dacă veți comanda online produse din magazinele promovate, un procent din valoarea achiziției intră în contul de afiliere al Libertatea. Mai multe detalii despre marketingul afiliat, pe profitshare.ro sau 2performant.
În oferta elefant.ro de astăzi sunt incluse mii de titluri Bestseller, cărți pentru copii, cărți de dezvoltare personală, ficțiune sau biografii și memorii.
Codul de reducere anunțat de elefant.ro este BOOKS50. Reducerea se aplică la comenzi de minimum 99.99 lei și este valabilă doar azi, 9 februarie.
Ce cărți poți comanda astăzi la preț redus:
- Cele cinci limbaje ale iubirii, scrisă de Gary Chapman
În experiența sa de peste 30 de ani în calitate de consilier matrimonial, dr. Gary Chapman a identificat cinci limbaje de iubire: cuvintele de încurajare, timpul petrecut alături de cel drag, cadourile, serviciile și contactul fizic. Cartea le abordează pe fiecare în parte, într-un stil accesibil, din care nu lipsește umorul.
Cum puteți descoperi limbajul de iubire al partenerului dumneavoastră? Cartea include chestionare scurte, pe care le puteți completa, precum și întrebari aplicate, la care puteți medita și răspunde pe larg.
- Curajul de a fi vulnerabil, scrisă de Brene Brown
Vulnerabilitatea nu înseamnă doar sa cunoști victoria sau înfrangerea, ci să înțelegi că ambele sunt necesare; înseamnă să te implici cu toată ființa ta în ceea ce faci.
Profesoara universitară, autoare de cărți și articole și vorbitoare în public din Statele Unite, Brene Brown s-a ocupat în ultimii doisprezece ani, de cercetare într-o arie largă de subiecte, care include vulnerabilitatea, curajul, sentimentul valorii personale și cel al rușinii, și a ținut conferințe pe aceste teme, vizionate pe Internet în toată lumea.
- Necredincioasa, scrisă de Ayaan Hirsi Ali
Ayaan Hirsi Ali este unul dintre cele mai controversate personaje din Europa, o țintă pentru teroriști și o eroină a timpurilor noastre. Crescută într-o familie nomadă musulmană din Kenya, autoarea a supraviețuit războiului civil, mutilării genitale și bătăilor crunte.
A fost educată de către imami în Kenya și Arabia Saudită că dacă nu iși acopereă capul, tragedii cumplite se abăteau asupra ei, a fugit din Africa în Europa pentru a scăpa de o căsătorie impusă, a cerut azil politic și și-a început studiile politice și mai apoi lupta pentru dreptul femeilor musulmane și reformarea Islamului.
Pornind de la povestea ei individuală, creează o operă de dimensiuni universale, triburi, clanuri, familii, mutilare genitală, căsătorii aranjate dezumanizare sunt doar câteva din problemele pe care Ayaan Hirsi Ali ni le aduce la lumină.
- Prietena mea genială, scrisă de Elena Ferrante
Prietena mea genială, cel dintâi volum al tetralogiei, le urmărește pe Lila și pe Elena de la prima lor întâlnire decisivă, când aveau zece ani, apoi în anii de școală și de-a lungul perioadei zbuciumate a adolescenței.
Prin viețile acestor două femei, Ferrante spune povestea unui cartier, a unui oraș și a unei țări, o poveste ce suferă transformări care, la rândul lor, influențează puternic relația dintre protagoniste.
Prietena mea genială este în același timp un roman alert, care se citește pe nerăsuflate, și o demonstrație de virtuozitate literară, menită să încânte nenumărate generații de cititori de-acum înainte.
- Nu există copii răi, Janet Lansdsbury
Copiii sunt persoane adevărate, chiar dacă sunt noi pe lume. Ei trebuie tratați mereu cu respect și înțelegere, ca orice altă ființă umană. Prin exemple practice și răspunsuri la scrisori ale părinților care cer sfaturi pentru a reacționa la situații concrete, autoarea cărtii oferă un ghid practic de parenting care le va fi util părinților cu copii de toate vârstele.
Cartea aceasta ne ajută să înțelegem că atunci când un copil se poartă într-un fel nepotrivit sau enervant pentru noi (ni se împotrivește, face crize de furie, plânge, se smiorcăie, ne sfidează sau lovește), el încearcă să ne comunice în singurul fel disponibil la această vârstă că are nevoie să ii oferim o limită, să-l oprim cu respect și blândețe, să-l ghidăm și să-l îngrijim cu iubire, să-i transmitem mesajul: Nu te îngrijora, sunt aici pentru tine orice-ar fi și mă pot descurca în orice situație. Toți copiii fac asta, e o etapă normală și sănătoasă în dezvoltarea lor.