PORȚII: 4
PREPARARE: 60 min
coacere: 60 MIN
► Ingrediente
►400 g carne tocată de vită
► 8 ardei
►200 g orez
►2 morcovi
►2 cepe
►sare
►piper negru măcinat
►20 ml ulei de măsline
►o legătură pătrunjel verde
►un litru supă de vită
►500 ml roșii
► Preparare:
1. Se spală ardeii, se șterg și se pun pe plită să se coacă. După ce s-au rumenit uniform, se iau de pe foc și se așază într-un bol.
2. Separat, se curăță ceapa, se taie mărunt și se călește în ulei. Se adaugă carnea, morcovii rași și orezul, sare şi piper, dar şi supă, până se îngroașă.
3. După ce au fiert atât carnea, cât și orezul cu legumele, se umplu ardeii, se așază în tavă și se bagă câteva minute în cuptor să se rumenească.
4. Se servesc cu pătrunjel tocat mărunt.
SURSA: Libertatea pentru Femei