PORȚII: 4-6
PREPARARE: 30 min
FIERBERE: 120 min
► Ingrediente
► un pui
►2 morcovi
►un ardei gras
►2 cepe
►o țelină mică
►sare
►piper negru măcinat
►500 ml borș
►o roșie
►o legătură leuștean verde

► Preparare:
1. Se spală și se curăță puiul. Se pârlește, dacă este nevoie, și se taie bucăți mai mici. Se pun să fiarbă în apă cu sare.
2. Se curăță de spumă cât este nevoie și se fierbe acoperit cu un capac, la foc mic.
3. Separat, se curăță legumele, se spală și se toacă mărunt. Se pun și se fierb împreună cu puiul. Borșul se clocoteşte.
4. După ce legumele și carnea au fiert, se adaugă borșul şi roșia tocată mărunt. Se mai lasă câteva minute să clocotească și se servește ornată cu leuștean tocat mărunt.

Urmărește-ne pe Google News