Preparatul Luisei are aproximativ 500 de calorii și este gata în 10-15 minute.
Cuprins:
INGREDIENTE
Chiflă:
- 80 g făină (tip 630)
- 40 g cremă de brânză cu conținut scăzut de grăsime
- 20 g lapte de cocos neîndulcit
- 5 g praf de copt
- 20 g pudră proteică
- 1/2 linguriță sare
Umplutură kebap vegetarian:
- 50 g felii de soia
- 40 g castravete
- 60 g roșii
- 30 g sos de kebab gata preparat (eventual amestecat cu maioneză)
- 15 g ceapă roșie
- 2-3 frunze de salată
MOD DE PREPARARE
Pasul 1 / 8 – Se frământă toate ingredientele pentru chiflă într-un bol. Dacă aluatul este prea uscat, mai adăugați puțină apă.
Pasul 2 / 8 – Dacă aluatul este prea lipicios, mai adăugați puțină făină. Apoi, formați o chiflă, aplatizați-o ușor între palme.
Pasul 3 / 8 – Așezați chifla într-u nrecipietn termorezistent, pe hârtie de copt. Coaceți în cuptor, la nivel mediu (180 de grade căldură sus/jos), până când devine aurie (aprox. 10-15 minute).
Pasul 4 / 8 – În timp ce aluatul este la cuptor, puteți pregăti umplutura. Pregătiți feliile de soia conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Pasul 5 / 8 – Tăiați castraveții și roșiile în felii subțiri. Tăiați ceapa cubulețe sau inele. Rupeți salata iceberg în bucăți de mărimea unei mușcături și cântăriți sosul.
Pasul 6 / 8 – Tăiați chifla pe mijloc, formând un buzunar. Umpleți-o cu ingredientele pregătite, cât aceasta este încă fierbinte de aluat încă fierbinte. Savurați kebapul vegetarian cât este cald.
Poate v-ar interesa și aceste articole:
- Mâncăruri pe care să le încerci când ești în Turcia. Preparate tradiționale savuroase
- Rețete vegetariene. Cum să mănânci fără carne
- Rețete vegetariene simple și delicioase
Sursa foto: Vegi-Döner mit wenig Kalorien zu