Preparatul Luisei are aproximativ 500 de calorii și este gata în 10-15 minute.

Lisa Ita este jurnalist la publicatia elvețiană Blick. Ea a slăbit 64 de kilograme, după ce a adoptat o dietă cu puține calorii

INGREDIENTE

Chiflă:

  • 80 g făină (tip 630)
  • 40 g cremă de brânză cu conținut scăzut de grăsime
  • 20 g lapte de cocos neîndulcit
  • 5 g praf de copt
  • 20 g pudră proteică
  • 1/2 linguriță sare

Umplutură kebap vegetarian:

  • 50 g felii de soia
  • 40 g castravete
  • 60 g roșii
  • 30 g sos de kebab gata preparat (eventual amestecat cu maioneză)
  • 15 g ceapă roșie
  • 2-3 frunze de salată

MOD DE PREPARARE

Pasul 1 / 8 – Se frământă toate ingredientele pentru chiflă într-un bol. Dacă aluatul este prea uscat, mai adăugați puțină apă.

Pasul 2 / 8 – Dacă aluatul este prea lipicios, mai adăugați puțină făină. Apoi, formați o chiflă, aplatizați-o ușor între palme.

Pasul 3 / 8 – Așezați chifla într-u nrecipietn termorezistent, pe hârtie de copt. Coaceți în cuptor, la nivel mediu (180 de grade căldură sus/jos), până când devine aurie (aprox. 10-15 minute).

Pasul 4 / 8 – În timp ce aluatul este la cuptor, puteți pregăti umplutura. Pregătiți feliile de soia conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Pasul 5 / 8 – Tăiați castraveții și roșiile în felii subțiri. Tăiați ceapa cubulețe sau inele. Rupeți salata iceberg în bucăți de mărimea unei mușcături și cântăriți sosul.

Pasul 6 / 8 – Tăiați chifla pe mijloc, formând un buzunar. Umpleți-o cu ingredientele pregătite, cât aceasta este încă fierbinte de aluat încă fierbinte. Savurați kebapul vegetarian cât este cald.

Poate v-ar interesa și aceste articole:

Sursa foto: Vegi-Döner mit wenig Kalorien zu

 
 

Urmărește-ne pe Google News