Ingrediente pentru moelleux au chocolat a la Elena Lasconi
250 g de ciocolata neagra, 5 oua plus 5 galbenusuri, 250 g de zahar, 125 g de faina 250 g de unt
Citește tot materialul pe Unica.ro
Elena Lasconi, premiantă la deserturi Întrebată cu ce laudă la capitolul deserturi, Elena Lasconi a spus că este premiantă. “De mica, bunica mea m-a învaţat ca drumul cel mai greu în viaţa îţi ofera cele mai mari satisfacţii. Când am intrat în bucatarie, am vazut ca desertul este cel mai greu de facut. Si tocmai din acest motiv chiar si chefii celebri din lume se feresc de desert ca naiba de tamâie. Exer sez de mai bine de 30 de ani de ser tul, am furat meserie de la toate gospodinele care mi-au iesit în cale, am urmarit pe internet si la TV chefi celebri si am continuat sa exersez. Asa ca pot sa ma laud ca acesta este punctul meu forte.”
250 g de ciocolata neagra, 5 oua plus 5 galbenusuri, 250 g de zahar, 125 g de faina 250 g de unt
Citește tot materialul pe Unica.ro