-
- Reţetă trimisă de Mălina Huszar, HELLS KITCHEN
Cititorii Libertăţii pot propune reţetele proprii pentru mâncare de post la adresa de e-mail subiecte@libertatea.ro
Incearca si aceasta reteta de supa de rosii si ciorba de rosii
Ingrediente: 500 g roşii proaspete/ conservă, 100 g morcovi, 100 g ceapă, 50 g ţelină rădăcină, 50 g ardei gras, 100 ml supă de legume (stoc), 10 g zahăr, o legătură de pătrunjel, 50 g orez, 150 ml ulei. Mod de preparare: Se curăţă şi se spală legumele, după care se taie mărunt şi se călesc în ulei. Se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 20 de minute. Când au fiert se adaugă orezul şi se asezonează cu sare şi piper. Când orezul e “al dente”, se adaugă roşiile tăiate cubuleţe şi supa de legume. Se fierb încă 6 minute, se adaugă zahărul şi pătrunjelul tocat.
Cititorii Libertăţii pot propune reţetele proprii pentru mâncare de post la adresa de e-mail subiecte@libertatea.ro
Incearca si aceasta reteta de supa de rosii si ciorba de rosii