450 g paste rigatoni
2 linguri ulei de măsline
430/450 g carne tocată de vită
2 căței de usturoi zdrobiți
1/4 linguriță piper
650 g roșii decojite, în sos
150 g parmezan
220 g mozzarella dată pe răzătoare
unt
sare

PREPARARE

Fierbe pastele conform instrucțiunilor de pe pachet, dar un pic mai puțin decât timpul indicat (de exemplu, dacă scrie 14 minute, fierbeți 11-12). Când sunt gata, trece-le printr-un jet de apă rece și scurge-le. Amestecă pastele cu 1 lingură de ulei de măsline și lasă-le deoparte.

Într-o tigaie mare, încinge cealaltă lingură de ulei de măsline. Adaugă carnea tocată și las-o să se facă până devine ușor maronie. Acesta este momentul în care îi adaugi usturoiul pisat și 1 linguriță de sare și piper. Mai lasă pe foc încă 2 minute.

Adaugă roșiile, amestecă și lasă pe foc până se mai îngroașă sosul – aproximativ 20 de minute.
Continuarea pe unica.ro

 
 

Urmărește-ne pe Google News