Timpi de preparare

Timp de preparare: 15 min
Timp de gatire: 60 min

Ingrediente

4 ouă – la temperatura camerei
1 fiolă esență de vanilie
200 g zahăr tos
110 g unt topit la bain marie
70 g făină
50 g pudră de cacao neîndulcită
475 ml lapte călduț
1 lingură zahăr pudră pentru decorat

Preparare

Preîncălzește cuptorul la 160 grade Celsius.
Unge cu unt o tavă care nu lipește și pune deasupra o hârtie pergament. Separă albușurile de gălbenușuri.
Bate albușurile până obții o spumă tare (ca pentru bezele).
Bate gălbenușurile cu vanilia și zahărul până obții o cremă subțire și omogenă. Adaugă untul topit și mai amestecă aproximativ jumătate de minut. Adaugă făină și cacao și amestecă ușor cu o spatulă până se încorporează.
Citește tot materialul aici

Comentează
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.