Ingrediente

► un kg pulpă de porc
►4 căţei usturoi
►cimbru verde
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat
►300 ml vin alb dulce
►50 g unt sărat
►3-4 linguri ulei de măsline
►o bucată de şorici

Preparare

1. Se condimentează pulpa de porc cu sare şi piper, se unge cu unt, usturoi pisat şi cu uleiul de măsline şi se stropeşte cu vin şi apă. Se înăbuşă apoi în puţină apă, la foc mic.
2. Se întoarce pulpa de porc pe toate părţile ca să se pătrundă uniform.
3. Se scoate bucata de carne, se acoperă cu şoriciul şi se înfăşoară cu aţă alimentară.
4. Se aşază într-o tavă şi se coace la 180°C, până se rumeneşte frumos.
Se scoate, se feliază şi se serveşte ornată cu cimbru.

 
 

Urmărește-ne pe Google News