Timp de preparare: 20 min
Timp de gatire: 12 min
Gata in: 32 min
INGREDIENTE
Pentru crustă
160 g alune pecan/nuci pisate
150 g făină
180 g unt topit/ la temperatura camerei
Primul strat
1 pachet de Philadelphia
210 g zahăr
240 ml frișcă lichidă
Al doilea strat
1 budincă de vanilie
1 budincă de ciocolată/lămâie etc.
240 ml frișcă lichidă
1 ciocolată/cireșe confiate pentru decorat
PREPARARE
Preîncălzește cuptorul la foc mare.
Combină alunele/nucile pisate cu făina și untul topit într-un vas mediu.
Unge cu unt o tavă de 9×13. Pune în tavă, uniformizând cu o spatulă, aluatul mai devreme făcut. Dă la cuptor timp de 12 minute, apoi scoate și lasă la răcit.
Pentru primul strat, amestecă brânza Philadelphia cu zahărul și frișca lichidă. Întinde amestecul obținut cu o spatulă deasupra crustei răcite.
Pentru stratul al doilea amestecă budincile și întinde rezultatul cu o spatulă deasupra stratului cremos de brânză. Sau poți întinde fiecare strat de budincă pe rând (întâi cel de vanilie și apoi cel de ciocolată).
Continuarea pe unica.ro
La ce oră se deschid secțiile de votare pentru alegerile prezidențiale din 24 noiembrie!