Ingrediente
► un kg carne de vită
►o baghetă mică albă
►100 ml lapte
►2 legături ceapă verde
►3-4 linguri ulei
►2 căței usturoi
►2 ouă
►sare
►piper
►125 g unt
►6-8 cartofi
►200 g mazăre
►3-4 morcovi
►200 g conopidă
►cimbru uscat și măcinat
Preparare:
1. Se spală și se toacă ceapa mărunt. Se călește în puțin ulei și se lasă să se răcorească.
2. Separat, se înmoaie bagheta în laptele fierbinte și se curăță usturoiul. Se stoarce pâinea și se pune într-un bol.
3. Se adaugă carnea tocată, ceapa călită, untul, ouăle, sarea, piperul și se frământă.
4. Se întinde carnea pe hârtie de copt şi se dă la cuptor până se rumeneşte. Se așază legumele asortate, se presară cimbru măcinat și se servește cu legumele sotate în unt și ulei și condimentate după gust.