Ingrediente
Pentru blat:
12 ouă
16 linguri zahăr
12 linguri făină
6 linguri nucă măcinată
4 linguri suc carbogazos (cola)
1 praf sare
2 linguri cacao
1 plic praf de copt
Pentru cremă:
500 ml lapte
1 plic budincă vanilie
6 linguri zahăr
2 pliculete zahăr vanilat
300 g margarină
150 g nucă măcinată
50 g nucă de cocos
Preparare
1. Se prepară primul blat: se bat 6 albuşuri cu un praf de sare, după care se adaugă 8 linguri de zahăr. Se mixează bine, după care se încorporează nuca măcinată, 6 linguri de făină şi praful de cacao. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt, se toarnă compoziţia şi se dă la cuptor.
2. Între timp, se prepară al doilea blat. Se bat spumă 6 albuşuri, după care se adaugă 8 linguri de zahăr, sucul şi 6 linguri de făină amestecate cu cacao. La sfârşit, se încorporează şi gălbenuşurile şi se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Se dă la cuptor aproximativ 25 de minute.
Citește tot materialul aici