De ce e bine să mânânci roșii – beneficii și proprietăți

100 g de roșii asigură 40% din necesarul zilnic de vitamina C, 15% din doza zilnică de vitamina A, 8% din cantitatea de potasiu si 10% din cantitatea recomandată de fier. Conțin licopen, substanța care le dă culoarea roșie și care este un antioxidant excelent. Licopenul neutralizează efectele negative ale radicalilor liberi și este un puternic inhibator pentru celulele canceroase pulmonare, mamare sau endometriale. Specialiștii susțin că un consum de peste două kilograme de roșii pe săptămână ar putea reduce cu 60% riscul de a dezvolta cancer rectal sau stomacal.

Protejează inima, prin conținutul de potasiu, niacină, vitamina B6 și acid folic. Niacina (vitamina B3 sau vitamina PP) este bună pentru a ține în frâu colesterolul. O dietă bogată în potasiu reduce tensiunea arterială și riscul de a dezvolta afecțiuni cardiovasculare.

Sunt bune și crude, și preparate termic

Roșiile nu numai că-și păstrează beneficiile dacă sunt gătite, ba chiar se eliberează, prin preparare termică, mai multe substanțe benefice aflate în coajă. De asemenea, roșiile la conservă, sucul, sosul sau ketchup-ul (cel fără aditivi) păstrează nealterate multe substanțele nutritive din tomate, inclusiv licopenul.

Cazul fetiței de 12 ani, moartă de leptospiroză, o boală care poate fi luată inclusiv de la câini și pisici. Părinții acuză o eroare medicală. Cum justifică medicii decesul
Recomandări
Cazul fetiței de 12 ani, moartă de leptospiroză, o boală care poate fi luată inclusiv de la câini și pisici. Părinții acuză o eroare medicală. Cum justifică medicii decesul

Cum alegi roșiile gustoase

Sezonul roșiilor începe din mai-iunie, până la începutul lunii octombrie, dar mijlocul lunii iulie este momentul în care roșiile ating apogeul din punct de vedere al gustului. Căutați roșii perfect coapte, care sunt ferme, dar care cedează ușor la atingere. Coaja roșiilor trebuie să fie lucioasă. Și ar trebui să poți simți ușor mirosul parfumat și fructat al roșiei.

Rețete rapide cu roșii

Roșii la tigaie cu usturoi

Aperitiv cu roșii la tigaie
Aperitiv cu roșii la tigaie

Una dintre cele mai simple și delicioase rețete cu roșii.

Roșii coapte în tigaie, prăjite ușor în ulei de măsline extravirgin și aromate cu usturoi proaspăt și un strop de mentă. Pentru a crea aperitivul perfect, servește aceste roșii prăjite cu pâinea ta preferată.

Roșii la cuptor

Roșii la cuptor
Roșii la cuptor
Prima întâlnire faţă în faţă între Donald Trump şi Kamala Harris. Dezbaterea are loc în această noapte. Ce reguli trebuie să respecte candidații
Recomandări
Prima întâlnire faţă în faţă între Donald Trump şi Kamala Harris. Dezbaterea are loc în această noapte. Ce reguli trebuie să respecte candidații

Într-un castron mare, aruncați jumătățile de roșii cu un strop de ulei de măsline extravirgin, sare și piper negru, câțiva căței de usturoi tocați, cimbru sau busuioc proaspăt și condimente la alegere. .

Întindeți roșiile asezonate, cu pulpa în sus, pe o tavă mare (asigurați-vă că le aranjați într-un singur strat). Sfat: nu tapetați tava cu hârtie de copt, roșiile trebuie să aibă contact direct cu tigaia fierbinte. Se coace timp de 30 de minute sau până când roșiile sunt fragede și gătite după bunul plac.

Dacă le serviți imediat, nu ezitați să adăugați câteva frunze de cimbru proaspăt și o garnitură de brânză feta.

Puteți face roșii la cuptor înainte și le puteți păstra pentru utilizare ulterioară. Și chiar și roșiile mai puțin gustoase de iarnă pot obține un gust minunat atunci când sunt coaptela cuptor.

Roșiile sunt printre cele mai îndrăgite fructe și legume și pot fi introduse în nenumărate preparate. Iată 20 de rețete cu roșii din care să te inspiri:

Bruschete cu roșii

Bruschete cu roșii
Bruschete cu roșii
România, văzută de pe Veseliei. Unde n-aţi înţeles?
Recomandări
România, văzută de pe Veseliei. Unde n-aţi înţeles?

Una dintre cele mai rapide rețete cu roșii, numai bune pentru o gustare gustoasă de vară.

Ingrediente:

  • o baghetă,
  • 150 g brânză feta,
  • 2-3 roșii, ulei de măsline,
  • 2 căței de usturoi,
  • câteva frunzulițe de busuioc proaspăt,
  • sare, piper alb.

Preparare:

Se taie bagheta în felii, care se stropesc cu puțin ulei de măsline și se rumenesc în cuptor. Se curăță roșiile de semințe, se taie cubulețe, se pun într-un castron, se adaugă brânza tăiată cubulețe, se condimentează cu sare și piper și se amestecă ușor. Se scoate pâinea din cuptor și se freacă fiecare felie cu usturoi. Se pune amestecul de brânză, măsline și roșii pe feliile de pâine. Se decorează cu frunzulițe de busuioc.

Tortellini cu roșii

Retete cu roșii - tortellini
Retete cu roșii – tortellini

Ingrediente:

  • o pungă de tortellini,
  • câteva roșii cherry,
  • 4-5 căței de usturoi,
  • busuioc, piper, sare,
  • ulei de măsline,
  • puțin parmezan ras.

Preparare:

se pun două linguri de ulei de măsline la încins în care se adaugă usturoiul tăiat feliuțe și se lasă până devine auriu. Apoi se scoate din tigaie și se pun roșiile tăiate în două. Se lasă câteva minute la foc mic și se adaugă condimentele după gust. Se fierb pastele umplute conform indicațiilor de pe ambalaj, se scurg și se pun în farfurii, apoi se adaugă roșiile, parmezanul și frunzele de busuioc.

Rețete simple cu roșii

Shakshuka

Rețete cu roșii -  Shakshuka
Rețete cu roșii – Shakshuka

Ingrediente:

1 ardei
2-3 caței de usturoi
câteva felii de ardei iute
1 ceapă
500 g de roșii proaspete
6 ouă
piper,sarechimion
2 linguri de ulei

Preparare:

În tigaia încinsă, punem uleiul, ceapa și un vârf de cuțit de chimion. Apoi adăugăm ardeiul cubulețe, usturoiul și ardeiul iute. Adăugăm roșiile, sare și piper și amestecăm totul.

Lăsâm câteva minute să fiarbă, dregem gustul și apoi adăygăm în tigaie ouăle. Dăm focul mic și acoperim cu un capac. Mai lăsăm 5 minute sau până când ouăle sunt făcute. Se poate adaugă busuioc, păstrunjel sau cimbru și chiar brânză la final.

Supă rece de roșii – Gazpacho

Rețete cu roșii - gazpacho
Rețete cu roșii – gazpacho
  • 1 kg roșii
  • 1 castravete
  • 1 ardei roșu
  • 1 ceapa roșie
  • 3 caței usturoi
  • zeama a 1/2 lămâie
  • 1 linguriță oțet balsamic
  • 2 linguri ulei de măsline extravirgin
  • sare, piper, oregano, busuioc.

Preparare:

Spală, curăță și taie cubulțe toate legumele; Pune legumele într-un blender sau robot de bucătărie, adaugă oregano și amestecă totul până când compoziția devine o pastă fină; Adaugă în blender sucul de lămâie, uleiul, sarea și piperul proaspăt măcinat și continuă să mixezi; Pune supa la rece pentru câteva ore, apoi o poți servi împreună cu câteva crutoane sau parmezan ras.

Supă de roșii cu găluște

Ingrediente:

1, 5 kilograme roșii sau 1 litru suc de roșii
⦁ 3 morcovi
⦁ 2 cepe
⦁ 3 căței de usturoi
⦁ 1 legătură de pătrunjel
⦁ 4 linguri ulei
⦁ sare și piper
⦁ 2 ouă
⦁ 8 linguri de griș
⦁ sare și piper

Preparare:

Spală și taie ceapa mărunt, pune uleiul la încins într-o oală potrivită apoi călește ceapa 2-3 minute.
Taie morcovii, țelina și păstârnacul cubulețe, adaugă-le peste ceapă, pune 3 litri de apa și lasă toate legumele la fiert, la foc mare. Între timp, taie usturoiul felii subțiri și împreună cu pătrunjelul adaugă-l peste legumele care fierb. Lasă totul la fiert pentru 15-20 de minute

Adaugă apoi sucul de roșii, după care începe să pregătești găluștele. Cât timp fierbe supa, într-un bol separat bate ouăle cu o furculiță, adaugă sare și piper după gust și cerne grișul, amestecând bine în același timp, astfel încât să nu se formeze cocoloașe.

Lasă compoziția 4-5 minute să se așeze, oprește focul, apoi, cu o lingură, ia câte o gălușcă și adaug-o în supă. După ce ai adăugat toate găluștele, pune din nou supa la fiert, la foc mic;
Las-o să fiarbă până când observi că găluștele și-au mărit volumul, iar toate legumele sunt fierte.
Adaugă sare și piper după gust.

Supă-cremă de roșii

Supă cremă de roșii
Supă cremă de roșii

Ingrediente:

  • 3 cartofi,
  • două cepe mici,
  • o rădăcină de pătrunjel,
  • o țelină rădăcină și frunze,
  • un ardei gras verde,
  • un gogoșar,
  • sare,
  • un dovlecel,
  • un păstârnac,
  • piper,
  • două lingurite ulei de măsline,
  • 2 căței de usturoi,
  • 500 g roșii sau suc de roșii;
  • pentru servit – pătrunjel și smântână.

Preparare:

Toate legumele și verdețurile se curăță și se spală, se taie în jumătăți și se pun în oală la fiert cu sarea și uleiul, iar oala se acoperă cu un capac. Roșiile se opăresc, se decojesc și se zdrobesc cu mixerul sau se dau pe răzătoare. Se verifică apoi cu o furculiță dacă s-au fiert toate legumele, se scot din zeamă și se zdrobesc cu blenderul până capătă consistența unui piure fin. Apoi se amestecă din nou cu zeama. Se adaugă și sucul de roșii și se pune la fiert să mai dea în câteva clocote. Se potrivește cu sare după gust și se servește cu smântână și pătrunjel.

Paste cu roșii și busuioc

Paste cu roșii și busuioc
Paste cu roșii și busuioc

Ingrediente:

  •  100 g paste
  •  500 de grame de roșii
  •  7-8 frunze de busuioc
  •  3-5 căței de usturoi (după gust)
  •  2 linguri ulei de măsline
  •  Sare

Preparare:

Se opăresc mai întâi roșiile, aproximativ un minut, pentru a putea fi decojite mai ușor. Apoi se toacă mărunt.

Într-o tigaie, se călește usturoiul în ulei de măsline. Se adaugă roșiile tocate mărunt și frunzele de busuioc peste usturoiul din tigaie. Se lasă pe foc până când scade compoziția. Se amestecă toată compoziția.

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Se adaugă pastele în tigaie și se lasă 2-3 minute împreună cu sosul.

La final, după gust, se poate adăuga un ardei iute tocat fin și puțin parmezan.

Paste ratatouille

Ingrediente:

  • 300 g paste
  •  1 dovlecel mediu
  •  1/2 vânătă
  •  1 ardei roșu
  •  400 g roșii
  •  1/2 ceapă
  •  3 căței de usturoi pisați
  •  480 ml apă fiartă
  •  1 linguriță busuioc
  •  sare și piper după gust
  •  1linguriță oțet balsamic

Preparare:

Spală și taie legumele. Într-o tigaie mare încinge niște ulei de măsline și pune legumele (fără roșii) la călit, câteva minute, până se rumenesc ușor și încep să își îmbine aromele. Adaugă și roșiile tocate, apa clocotindă, oțeul și spaghetele. Amestecă și adu la fierbere, apoi lasă-le să se facă la foc mediu timp de 10 minute, până când pastele se fierb și sosul începe să se îngroașe. Adaugă busuiocul, sare și piper după gust. Amestecă și servește fierbinte.

Paste cu roșii și măsline

Paste cu roșii și măsline
Paste cu roșii și măsline

Rețete cu roșii și paste sunt foarte multe și ingredientele pot diferi în funcție de gust.

Ingrediente:

  • 300 g paste
  • 1 ceapă
  • 2-3 căţei de usturoi
  • 400 g roşii decojite în suc de roşii
  • 100 ml vin alb
  • 150 g măsline negre
  • oregano, sare și piper

Preparare:

Pastele se fierb conform indicațiilor de pe pachet. Se trec apoi printr-un jet de apă rece şi se lasă la scurs.

Pentru sosul de roșii, ceapa şi usturoiul se toacă mărunt şi se călesc în ulei încins. Se sting cu vin îndoit cu apă şi se fierb înăbuşit timp de 10 minute. Se adaugă măslinele, sucul de roşii şi roşiile tăiate cubuleţe. Sosul de roșii se lasă la foc mic 15-20 minute, până se îngroaşă, după care se condimentează după gust cu sare, piper şi oregano.

Pastele fierte, după ce s-au răcit, se pun într-un bol şi se amestecă cu 2-3 picături de ulei. Adaugă sosul de roşii cu măsline peste paste se amestecă ușor.

Pește cu roșii la cuptor

Rețete cu roșii și pește
Rețete cu roșii și pește

Ingrediente:

  • Un pește mare – păstrav, dorada sau chiar crap;
  • 300 ml suc de roșii;
  • 100 ml vin alb;
  • 3-4 căței de usturoi;
  • O lingură de oțet;
  • O lingură de zahăr;
  • 2 linguri de ulei;
  • Chimen, busuioc, sare.

Preparare

Peștele se spală și se curăță în interior și la exterior. Se taie capetele, se spală bine și se lasă să se scurgă pe un șervețel absorbant. Se presară la interior și exterior sare și piper și se lasă deoparte pentru 10-15 minute.

Între timp, cățeii de usturoi se feliază și se pun într-o tigaie cu ulei încins să se călească puțin. Când usturoiul își schimbă culoarea, se stinge cu vinul și se lasă până ajunge în punctul de fierbere. Se adaugă peste vin și sucul de roșii și se mai lasă la fiert împreună pentru 5 minute. Se adaugă și condimentele, busuiocul uscat, chimenul, zahărul și lingura de oțet, apoi de potrivește sosul cu sare și piper și se ia de pe foc. Peștele se pune într-o tavă pentru cuptor, iar deasupra lor se adaugă sosul pregătit. Se pune totul la cuptor pentru aproximativ 3- de minute, la 180 de grade C, iar din când în când se deschide cuptorul și se mai unge peștele cu sosul din tavă. Când peștele este gate, se scoate din cuptor.

Pui caprese

  •  4 bucăți de piept de pui
  •  3-4 roșii
  •  mozzarella
  •  1 legătură de busuioc proaspăt

Preparare:

Taie roșiile și mozzarella rondele. Unge cu ulei de măsline o tavă, aliniază bucățile de piept de pui (dacă vrei, le poți tăia și mai mici). Acoperă puiul de felii de roșii, apoi de câteva fire de busuioc și pune felii de mozzarella din belșug. Stropește cu ulei de măsline și, dacă vrei, presară cu sare, piper și oregano. Dă la cuptor pentru 20-25 de minute sau până când vezi că puiul se rumenește ușor și mozzarella se topește.

Descoperă cele mai bune rețete de suc de roșii.

Roșii umplute

Ingrediente:

  • 6 roșii mari,
  • 100 g orez,
  • două cepe, d
  • ouă linguri de ulei,
  • o linguriță de făină,
  • sare, zahăr, piper,
  • pătrunjel

Preparare:

Se taie partea capacele roșiilor, se scobesc (se pune deoparte miezul) și se lasă să se scurgă, cu scobitura în jos. Se curăță și se toacă o ceapă și se rumenește într-o tigaie încăpătoare. Se spală și se usucă orezul, apoi se adaugă peste ceapa din tigaie, amestecând cu o lingură până se rumenește. Se adaugă apoi puțină apă ca să se înmoaie. Se ia tigaia de pe foc, se adaugă sare, piper și pătrunjel tocat. Se umplu roșiile cu această compoziție și se așază într-o cratiță. Se face sosul. Se toacă mărunt o ceapă și se călește, se adaugă făina, se toarnă miezul roșiilor puțin zahăr, sare și piper. Se toarnă sosul peste roșii, se dă cratița la cuptor și se lasă mâncarea să fiarbă până scade sosul, la foc potrivit. Se pot consuma calde sau reci.

Salate cu roșii

Salată mediteraneană cu roșii

Ingrediente:

  • 500 g baby spanac
  • 200 g roșii cherry
  • 1 ardei gras galben
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1 linguriță oregano
  • 80 g măsline kalamata
  • 80 g brânză feta
  • ulei de măsline
  • piper

Pentru această salată, pur și siplu spală legumele și pune-le într-un bol tăiate după bunul plac. Adaugă brânza feta sfărâmată, măslinele, puțin ulei de măsline, piper și oregano. La final adaugă pătrunjelul și amestecă bine.

Salată grecească

Salata greceasca
Salata greceasca

Una dintre cele mai cunoscute rețete cu roșii de vară este salata grecească.

Ingrediente:

  • 1 castravete
  • 3 roșii medii
  • 1 ceapă
  • 100 g măsline negre
  • 300 g brânză feta
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 linguriță oțet balsamic
  • oregano, sare și piper după gust

Preparare:

Spală bine toate legumele, taie-le și adaugă-le într-un bol mare. Îți trebuie un vas cât mai mare pentru a putea amesteca în voie toate legumele, fără să dai pe dinafară.

După ce ai pregătit legumele pentru salata grecească, pregătește dressingul. Combină uleiul cu oțetul și condimentele, apoi toarnă totul peste legume,. Amestecă bine salata grecească și las-o 5 minute înainte de a servi. Nimic mai simplu!

Salată cu paste, creveți și roșii

Rețete cu roșii  - paste cu creveți
Rețete cu roșii – paste cu creveți

Printre cele mai răcoroase rețete cu roșii se numără această rețetă de mediteraneană cu paste și creveți.

Ingrediente:

  • ¼ cană suc de lămâie + 1 linguriță coajă de lămâie
  • ⅓ cană ulei de măsline extravirgin
  • 1 cățel de usturoi, tocat
  • 1 lingura oregano uscat
  • 1 lingură boia dulce
  • Sare si piper
  • 2 cani de paste fierte
    1 ardei verde, tocat
  • 1 kg de roșii cherry, tăiate la jumătate
    1 ceapa roșie tocată
    ½ cană măsline Kalamata fără sâmburi
  • 500 g de creveți mari gătiți
    1 cană patrunjel tocat
  • 1 cană frunze de mentă proaspătă tocate, tulpinile îndepărtate
    feta grecească, tăiată sau mărunțită

Faceți dressingul cu lămâie. Într-un castron mare, amestecați sucul de lămâie, coaja, uleiul de măsline extravirgin, usturoiul, condimentele, sare și piper. Adăugați pastele în același castron. Adăugați ingredientele rămase, cu excepția feta. Se amestecă bine pentru a se combina, apoi se adaugă feta și se amestecă ușor.

Salată de roșii cu avocado

Ingrediente:

  • 10 roșii cherry
  • 1 avocado
  • 2 ouă fierte
  • 1 caserolă rucola
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ceapă roșie mică
  • 1 morcov
  • ulei de măsline
  • sare piper
  • 1 legătură pătrunjel
  • 1/2 lămâie

Spală legumele și taie-le în cubulețe. Rupe rucola și pune totul într-un bol mare. Adaugă cubulețe de avocado, stropește cu lămâie, adaugă ardei gras fâșii și morcovul curățat cu pealerul de legume,. Adaugă ulei de măsline, sare, piper și pătrunjel tocat. Servește alături de crochete subțiri din pâine.

Salată de roșii cu pui

Ingrediente:

  • 1/2 piept de pui rotisat sau tras la tigaie
  • 1 salată iceberg
  • 1 castravete mediu
  • 2 roșii medii
  • crutoane
  • iaurt grecesc
  • 1 ceapă verde
  • 1 ceapă roșie mică
  • ulei de măsline
  • sare piper oregano boia dulce

Pentru această rețetă ai nevoie de resturi de pui sau jumătate dintr-un piept de pui gata gătit. Rupe-l în fâșiuțe și pune-l într-un bol mare. Adaugă crutoane gata cumpărate, castravetele și roșiile tăiate în cubulețe, ceapa verde și roșie tocată mărunt.

Separat, fă un sos din iaurt grecesc, sare, piper, oregano, ulei de măsline și boia dulce și adaugă-l peste salată după ce ai pus în bol și salata iceberg tocată bine. Amestecă totul și mai condimentează după gust dacă e nevoie. Servește ca atare.

Salată caprese

Salată caprese cu roșii
Salată caprese cu roșii

Una dintre cele mai simple rețete cu roșii este cu siguranță salata caprese.

Ingrediente:

  • 400 g brânză mozzarella
  • 400 g roşii cherry
  • cimbru uscat
  • busuioc verde şi uscat
  • ulei de măsline
  • 2-3 lingurite oţet balsamic
  • sare
  • piper alb măcinat
  • crutoane aromate

Preparare:

Se curăţă şi se spală roşiile, se taie feliuţe sau rondele subţiri şi se stropesc cu ulei de măsline şi oţet aromatic. Se potrivesc cu sare şi piper şi se lasă câteva minute.
Separat, se spală cimbrul şi busuiocul, se usucă pe un prosop absorbant şi se toacă mărunt. Se amestecă cu sare şi cimbru uscat şi se presară peste roşiile tăiate.
Brânza mozzarella se scoate din zer, se scurge bine şi se taie cubuleţe sau rondele. Se aşază bucăţile de brânză pe un platou şi se ornează cu roşiile şi sosul. Se mai stropesc cu ulei de măsline, dacă mai este nevoie, şi, pe deasupra, se adaugă busuiocul şi cimbrul.
Salata caprese se serveşte cu crutoane aromate sau foccacia crocantă, gratinată cu usturoi şi sos de roşii

Urmărește cel mai nou VIDEO

Google News Urmărește-ne pe Google News

Comentarii (3)

Nicoleta1807   •   12.11.2023, 20:27

Foarte bune aceste rețete!

nicoleta1   •   30.07.2023, 16:36

Mincaruri savuroase si foarte sanatoase

Gore24   •   30.07.2023, 11:55

Arata bine

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Criminalul în serie din Constanța, ajutat de familie. Copiii stăteau lângă cadavrul din baie și l-au ajutat să-l îngroape
Știrileprotv.ro
Criminalul în serie din Constanța, ajutat de familie. Copiii stăteau lângă cadavrul din baie și l-au ajutat să-l îngroape
Ce s-a întâmplat cu tânăra stewardesă din Bistrița, găsită moartă în Japonia, la doar 30 de ani! Detaliul dureros făcut public de familie
Viva.ro
Ce s-a întâmplat cu tânăra stewardesă din Bistrița, găsită moartă în Japonia, la doar 30 de ani! Detaliul dureros făcut public de familie
Elena Udrea, mesaj din închisoare pentru fiica ei, în prima zi de școală: „Draga mea inimă…”. Ce mare și frumoasă s-a făcut Eva Maria!
Libertateapentrufemei.ro
Elena Udrea, mesaj din închisoare pentru fiica ei, în prima zi de școală: „Draga mea inimă…”. Ce mare și frumoasă s-a făcut Eva Maria!
Orașul din România în care se construiește pe bandă rulantă. Se fac lucrări pentru noi pontoane, locuri de joacă, alei, dar și un teatru de vară
FANATIK.RO
Orașul din România în care se construiește pe bandă rulantă. Se fac lucrări pentru noi pontoane, locuri de joacă, alei, dar și un teatru de vară
Handbalul ca mod existențial » Dialog captivant cu Bianca Grigore, sportiva de 17 ani îndrăgostită de citit și care are un vis suprem: „Îmi doresc din tot sufletul să las o amprentă aici” + „E esențial să-mi antrenez mintea!”
GSP.RO
Handbalul ca mod existențial » Dialog captivant cu Bianca Grigore, sportiva de 17 ani îndrăgostită de citit și care are un vis suprem: „Îmi doresc din tot sufletul să las o amprentă aici” + „E esențial să-mi antrenez mintea!”
Planta care poate umple de bani. Este cunoscută ca “aurul roșu”, are o mulțime de întrebuințări și se spune că și Cleopatra o folosea ca să-ți mențină frumusețea
FANATIK.RO
Planta care poate umple de bani. Este cunoscută ca “aurul roșu”, are o mulțime de întrebuințări și se spune că și Cleopatra o folosea ca să-ți mențină frumusețea
Val de reacții pe internet după ce Carmen Grebenișan a dezvăluit cine e, de fapt, noul ei iubit. 'Nu este nimic ascuns'
Unica.ro
Val de reacții pe internet după ce Carmen Grebenișan a dezvăluit cine e, de fapt, noul ei iubit. 'Nu este nimic ascuns'
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Orangesport.ro
Leonard Doroftei s-a întors definitiv în România. Ce ocupaţie va avea odată revenit: "Nu, restaurant nu vreau. Asta vreau să fac"
Ciclonul mediteranean a ajuns în Vest şi va traversa toată ţara. Litoralul, lovit din nou după ce a fost devastat în august
Observatornews.ro
Ciclonul mediteranean a ajuns în Vest şi va traversa toată ţara. Litoralul, lovit din nou după ce a fost devastat în august
Horoscop 10 septembrie 2024. Săgetătorii sunt în elementul lor și asta le dă putere, sporind efectul pe care îl au asupra celorlalți
HOROSCOP
Horoscop 10 septembrie 2024. Săgetătorii sunt în elementul lor și asta le dă putere, sporind efectul pe care îl au asupra celorlalți

Știri mondene

Știri România

RECOMANDĂRI