Ingrediente:
• aluat de foietaj
• 5 cepe verzi tocate
• 1/3 varză tocată
• 1 cană de tăiţei subţiri, preparaţi în prelabil.
• ½ cană de muguri de fasole
• ¼ cană morcovi tăiaţi fâşii mici sau raşi
• ¼ cană ierburi aromatice proaspete (mentă, busuios, coriandru sau orice alte ierburi preferaţi)
• 1 lingură sos de soia
• 1 lingură de suc lime
• ½ linguriţă de ghimbir proaspăt ras
Mod de preparare:
Într-un vas mare, amestecaţi toate ingredientele, cu excepţia aluatului, până se obţine un amestec consistent. Puneţi apoi deoparte. Tăiaţi aluatul în bucăţi şi scufundaţi-le în apă fierbinte timp de 15 secunde până se înmoaie cât să poată fi îndoite. Scurgeţi apa.
Pe fiecare bucată de aluat puneţi câte două linguri de amestec. Rulaţi aluatul şi lipiţi. Serviţi-le cu un sos chilli dulce.
Sugestii:
Puteţi pregăti acest fel de mâncare şi cu bucăţele de creveţi sau de pui.