Ingrediente: capul, coada, picioarele (partea osoasă), gâtul şi câteva coaste ale mielului, o legătură de pătrunjel, câteva fire de leuştean, două cepe uscate, o legătură de ceapă verde, câteva linguri de smântână, o legătură de morcovi, o ţelină, trei roşii, o mână de orez, un ou, 1 l borş, sare şi delikat.
Mod de preparare: carnea se spală şi se pune la fiert în apă cu sare, curăţându-se permanent spuma de deasupra. Când carnea e bine fiartă, se scoate din oală şi se dezosează. În supa rămasă pe foc se pun la fiert morcovii, ceapa, ţelina şi roşiile, tocate mărunt.
Când legumele sunt aproape fierte, se adaugă orezul spălat şi borşul. Apoi se pun carnea, oul bătut cu smântână, delikat, sare, după gust şi verdeaţa.
Unica.ro
Imagini din noua vilă în care Andreea Bănică s-a mutat cu familia. Cum a decis să amenajeze / FOTO
Viva.ro
Este de nerecunoscut! Cum arată acum văduva lui Sergiu Nicolaescu, la 11 ani de la moartea actorului: „Ea își dorește să...”
Libertateapentrufemei.ro
Imagini din vila Danei Budeanu, de Crăciun! Numai la casele regale mai vezi așa ceva! Cum au arătat bradul, masa festivă și ținutele. Lux e puțin spus
FANATIK.RO
Horoscop Mihai Voropchievici. Gemenii, Balanțele și Vărsătorii trebuie să știe asta!
Elle.ro
S-a aflat! Cine este vedeta care o înlocuiește pe Andreea Bălan în juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”
Unica.ro
Wow, ce mari și frumoși s-au făcut copiii Nicoletei Luciu! Fiul a depășit-o în înalțime! / FOTO
Observatornews.ro
Prognoza meteo pentru finalul anului. ANM a anunțat cum va fi vremea de Revelion
HOROSCOP
Horoscop 27 decembrie 2024. Berbecii vor trebui să se protejeze de orice fel de exagerare prin mijloacele pe care le au la îndemână