Ingrediente: capul, coada, picioarele (partea osoasă), gâtul şi câteva coaste ale mielului, o legătură de pătrunjel, câteva fire de leuştean, două cepe uscate, o legătură de ceapă verde, câteva linguri de smântână, o legătură de morcovi, o ţelină, trei roşii, o mână de orez, un ou, 1 l borş, sare şi delikat.

Mod de preparare: carnea se spală şi se pune la fiert în apă cu sare, curăţându-se permanent spuma de deasupra. Când carnea e bine fiartă, se scoate din oală şi se dezosează. În supa rămasă pe foc se pun la fiert morcovii, ceapa, ţelina şi roşiile, tocate mărunt.
Când legumele sunt aproape fierte, se adaugă orezul spălat şi borşul. Apoi se pun carnea, oul bătut cu smântână, delikat, sare, după gust şi verdeaţa.

Rezultate Alegeri SUA – cine va fi noul președinte al Americii!

Urmărește-ne pe Google News