Mod de preparare: Organele de miel se curăță de pielițe, se spală bine și apoi se pun la fiert cu puțină sare. Se lasă aproximativ 30 de minute, timp în care se ia spuma din când în când. Se pun la fiert și cinci ouă.
Între timp se taie verdeața mărunt, iar după ce se fierb organele se taie și ele sau se dau prin mașina de tocat . Într-un recipient mare se amestecă organele și verdeața tocate mărunt cu cinci ouă și condimente.
Prapurele se spală bine cu apa rece, se scurge și se intinde în tava unsă cu ulei, astfel încât marginele lui sa depășească marginele tăvii. Se asează jumătate din compoziția drobului de miel în tava, apoi se pun ouăle fierte, după care se acoperă cu restul compoziției. Deasupra se aseaza prapurele. Se unge drobul cu ulei și se pune tava în cuptorul încins. Se coace la foc potrivit 60 de minute până ce se rumenește.
Trucuri: Dacă nu sunteți iubitor de carne de miel, puteți folosi organe de pui (inima, pipotă, ficat). Procedeul este același. Și prapurul poate fi de porc sau renunțați definitv la el, tapând tava cu ulei și făină, iar pe deasupra compoziție ungeți cu ou bătut.
Dacă doriți un decor amuzant, puteți modela drobul în formă de iepuraș înainte de a-l pune în tavă. Pentru urechi puteți folosi frunze, pentru ochi maioneză și măsline, pentru nas morcov, pentru mustăti spaghete, iar pentru gură albuș de ou sau maioneză.