► un ficat de porc
►un plămân de porc
►500 g slănină de porc
►un maț gros de la porc
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat și boabe
►2-3 frunze foi de dafin
Citește tot materialul pe Unica.ro
Lebar și sângerete Deşi poate că nu vi se par scârboase, atât lebărul, cât şi sângeretele se prepară din părţi mai puţin folosite de la porc (de exemplu plămânii sau sângele), ceea ce pentru unii oameni poate părea scârbos. În plus, ambele se toarnă în maţe, ceea ce iarăşi poate stârni reacţii adverse stomacurilor mai sensibile. Ingrediente pentru lebăr:
► un ficat de porc
►un plămân de porc
►500 g slănină de porc
►un maț gros de la porc
►sare grunjoasă
►piper negru măcinat și boabe
►2-3 frunze foi de dafin
Citește tot materialul pe Unica.ro