Ingrediente: 1 l lapte de ţară, un pliculeţ de fermenţi bio sau puţin iaurt din comerţ.
Preparare: se dă laptele de vacă în clocot o singură dată sau se aduce aproape de punctul de fierbere. Se lasă să se răcească până devine călduţ. Se poate folosi o ulcică de lut, pentru că ţine căldura mai bine. Se pune pliculeţul cu fermenţi în vas sau se unge vasul cu iaurt (la început, iaurt de la magazin, apoi se foloseşte puţin din iaurtul precedent) şi se toarnă laptele. Deasupra se pune o farfurioară pe post de capac şi se pune ulcica într-o zonă caldă. Se lasă peste noapte, iar dimineaţa ai un iaurt delicios pentru micul dejun!
Comentarii (1)
Unica.ro
Imagini din noua vilă în care Andreea Bănică s-a mutat cu familia. Cum a decis să amenajeze / FOTO
Viva.ro
Este de nerecunoscut! Cum arată acum văduva lui Sergiu Nicolaescu, la 11 ani de la moartea actorului: „Ea își dorește să...”
Libertateapentrufemei.ro
Imagini din vila Danei Budeanu, de Crăciun! Numai la casele regale mai vezi așa ceva! Cum au arătat bradul, masa festivă și ținutele. Lux e puțin spus
FANATIK.RO
Horoscop Mihai Voropchievici. Gemenii, Balanțele și Vărsătorii trebuie să știe asta!
Elle.ro
S-a aflat! Cine este vedeta care o înlocuiește pe Andreea Bălan în juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”
Unica.ro
Wow, ce mari și frumoși s-au făcut copiii Nicoletei Luciu! Fiul a depășit-o în înalțime! / FOTO
Observatornews.ro
Detaliile ascunse din chitanţele Nordis prezentate de Marcel Ciolacu. În loc să stingă scandalul, a turnat gaz pe foc
HOROSCOP
Horoscop 27 decembrie 2024. Berbecii vor trebui să se protejeze de orice fel de exagerare prin mijloacele pe care le au la îndemână