Deo­camdată, de­sig­nerul face gem doar pentru prieteni, cărora le dă­ruieşte câte un borcan. Însă când pomii tineri vor începe să rodească, Romaniţa se va lansa puternic pe piaţa de profil, urmând să producă suc natural, compot şi magiun bio.

Iată reţeta pe care o foloseşte creatoarea de modă:

Se aleg două kilograme de prune bine coapte, care se spală, apoi li se scot sâmburii. Peste ele se pune un kilogram de zahăr, după care se lasă la frigider 24 de ore. A doua zi, prunele şi sucul lăsat se pun într-un tuci şi se fierb la foc mic, amestecând din când în când, să nu se lipească. Când magiunul este legat, se adaugă miez de nucă tăiat mărunt, după care se stinge focul. Se toarnă în borcane, care se pun la cuptor timp de 10 minute, ca să se sterilizeze. Se depo­zitează în cămară.

Urmărește-ne pe Google News