- Ingrediente: 1 kg de roşii, 100 g brânză telemea de oi, 300 g brânză de vaci, 100 g de unt, o linguriţă de boia, o legătură de mărar.
- Preparare: se spală roşiile, se taie un capac şi se scobesc cu o linguriţă. Brânza se dă pe răzătoare, apoi se adaugă untul şi boiaua. Se amestecă până se omogenizează. La sfârşit se pune mărarul tocat mărunt. Se umplu roşiile cu această compoziţie şi se presară cu mărar tocat.
Daniel9090 • 24.12.2023, 12:27
Ele pot fi servite ca aperitiv sau ca garnitură pentru diverse feluri de mâncare și sunt apreciate pentru gustul lor proaspăt și savuros
Daniel9090 • 24.12.2023, 12:27
Aceste roșii umplute cu brânză sunt un aperitiv ușor de pregătit și oferă o combinație delicioasă de arome și texturi
Daniel9090 • 24.12.2023, 12:26
Roșiile umplute cu brânză reprezintă un aperitiv delicios și ușor de pregătit, perfect pentru o masă sau ocazie specială