Pentru aluat

  • 100 g zahăr
  • 100 g făină
  • 5 ouă
  • 1 plic zahăr vanilat

Pentru cremă

  • 100 g zahăr
  • 50 ml apă
  • 3 gălbenuşuri
  • 100 g ciocolată neagră
  • 1 fiolă esenţă de rom
  • 3 banane
  • 200 g unt

Pentru decor

  • 500 g ciocolată neagră
  • 100 g frişcă

Preparare

Combinaţia de ciocolată şi banane este delicioasă! Sigur îţi vei impresiona familia dacă prepari această reţetă de ruladă cu cremă şi banane!
1. Pentru aluat, se freacă 4 gălbenuşuri cu cele două tipuri de zahăr până când se obţine o cremă spumoasă, se adaugă un ou întreg şi se amestecă bine. Se adaugă făina, puţin câte puţin, şi apoi albuşurile bătute spumă. Aluatul se toarnă în tava mare de aragaz, tapetată cu hârtie unsă cu puţin unt. Se întinde aluatul cu o spatulă şi se dă la cuptor pentru 10 minute. După copt, se scoate cu tot cu hârtie şi se acoperă cu un prosop curat de bucătărie, foarte uşor umezit.
Citeşte mai departe pe Unica.ro

 
 

Urmărește-ne pe Google News