- Ingrediente: o andivă mare sau două mai mici, sare şi piper alb, zeama de la o jumătate de lămâie, un borcan mare de iaurt, o legătură de pătrunjel, una-două linguriţe de muştar dulce.
- Mod de preparare: andivele se spală repede sub jet de apă rece, se scurg, se îndepărtează cotorul, se taie în patru pe lungime. Se toacă mărunt pătrunjelul, care în prealabil a fost spălat şi scurs. Se adaugă peste andive pătrunjelul, sare şi piper, după gust, şi sosul care se prepară astfel: într-un castronel se pun iaurtul, zeama de la o jumătate de lămâie şi o linguriţă sau două de muştar. Se omogenizeză şi se toarnă peste andive. Se amestecă bine salata şi se serveşte.
Daniel9090 • 23.12.2023, 12:41
Este flexibilă și puteți adăuga sau elimina anumite ingrediente în funcție de preferințele dvs. culinare
Daniel9090 • 23.12.2023, 12:40
Salata de andive este o opțiune minunată pentru a aduce o notă de prospețime și crocantă în meniul dvs
Daniel9090 • 23.12.2023, 12:40
Andivele pot fi folosite în diverse salate pentru a adăuga crocăntare și savoare. Iată o rețetă simplă pentru o salată de andive