- Ingrediente: 3 bucheţele de broccoli, un căţel de usturoi, doi morcovi, sare, piper, o linguriţă ulei de măsline, o linguriţă oţet.
- Mod de preparare: morcovii se curăţă şi se dau prin răzătoare. Se pune la fiert o oală cu apă şi puţină sare. Când dă în clocot, se adaugă morcovii şi se lasă la fiert 5 minute. Între timp, se taie broccoli în bucheţele mici. Se stinge focul şi se adaugă broccoli în apa cu morcovi. Se acoperă cu un capac şi se lasă să stea aşa 5 minute. Se preparară un sos din usturoi, sare, ulei şi oţet, după care adaugă peste broccoli.
Costica2023 • 22.12.2023, 13:29
Dressingul simplu din ulei de măsline și suc de lămâie adaugă prospețime și echilibru de arome
Costica2023 • 22.12.2023, 13:28
Textura crocantă a broccoliului se îmbină bine cu nucile pentru un plus de crocanță și cu brânza feta sau de capră pentru un gust savoros
Costica2023 • 22.12.2023, 13:28
Este o opțiune excelentă pentru a aduce un plus de sănătate în alimentația zilnică și poate fi servită ca o gustare sau alături de alte feluri principale, fiind un element versatil în meniul oricărei mese