-
- Ingrediente: 3-4 roşii, un castravete, o ceapă roşie, 200 g brânză feta, un pumn de măsline, o linguriţă oregano, două linguri ulei de măsline, un praf de piper proaspăt măcinat.
- Mod de preparare: se spală roşiile şi castravetele. Se taie roşiile în două, se elimină cotorul, se taie capetele castravetelui. Se curăţă ceapa roşie. Într-un bol mare, eventual pe câteva frunze de salată tăiate, se pun roşiile tăiate în cuburi mai mari şi castravetele tăiat la fel. Pe patul de legume se sfărâmă brânza în bucăţi potrivite. Se împrăştie măslinele peste salată, se adaugă ceapa roşie tăiată rondele. Se pune uleiul de măsline. Se asezonează salata cu organo şi piper. Salata grecească se serveşte rece, cu o felie de pâine prăjită.
Încercați și această rețetă de salata greceasca, gata în 5 minute!
Daniel9090 • 22.12.2023, 13:57
Este o salată revigorantă și sănătoasă care poate fi adaptată în funcție de preferințele personale, iar aromele sale vibrante o fac potrivită pentru multe ocazii diferite
Daniel9090 • 22.12.2023, 13:57
Este o combinație perfectă de ingrediente și se servește de obicei alături de pâine prăjită sau ca o garnitură pentru diverse feluri de carne sau pește
Daniel9090 • 22.12.2023, 13:57
Salata grecească este simplă, dar plină de arome proaspete și naturale