Preparare: Ingrediente:

 1. Se frig pe ambele părţi, circa 10 minute, pe o tablă încinsă, pe care s-a presărat sare grunjoasă.

 2. Peştele fript se aşază într-un vas pe usturoi zdrobit, ardei iute (preferabil roşu şi uscat), cimbru, foi de dafin şi piper boabe sau măcinat.

 3. În vas se toarnă apă clocotită, apoi se acoperă şi se lasă 10 minute

 4. Se mănâncă neapărat cu mămăligă şi cu ardei iute.

a. Trei feluri de peşte
mic (oblete sau biban)
mijlociu (caras)
mare (crap, novac, sânger sau somn)
b. Sare grunjoasă
c. Usturoi
d. Ardei iute (preferabil roşu şi uscat)
e. Cimbru
f. Foi de dafin
g. Piper boabe sau măcinat

Rezultate Exit poll alegeri prezidențiale 2024 – turul I – cine intră în turul 2. Vezi rezultatele alegerilor prezidențiale potrivit BEC!
 

Urmărește-ne pe Google News