Timpi de preparare
- Timp de preparare: 140 min
- Timp de gatire: 30 min
- Gata in: 2 ore, 50 min
Ingrediente
- 400 g carne tocată de porc
- 200 g carne tocată de vită
- 4 felii şunculiţă afumată
- 1 ceapă
- 1 lingura ulei
- 1 ceasca orez
- 200 ml suc de roşii
- sare
- piper proaspăt măcinat
- câteva boabe de piper
- mărar proaspăt sau uscat
- cimbru (opţional)
- 1 cana zeamă de varză
- 14-15 foi varză murată
- ardei iute sau boia de ardei
1. Se amestecă toată carnea tocată, apoi se adaugă orezul şi ceapa călite în ulei, sucul de roşii, şunculiţa tăiată cubuleţe, sare şi piper. Pentru că varza murată este sărată, nu trebuie să se adauge prea multă sare.