Cu legume
Ingrediente: o chiflă neagră cu seminţe, un dovlecel, un ardei gras, o roşie, salată verde, o ceapă roşie, margarină.
Mod de preparare: spală legumele şi şterge-le. Taie dovleceii felii subţiri şi pune- i într-o tigaie antiaderentă să se înmoaie puţin pe ambele părţi şi presară puţină sare pe ele. Feliază roşia, ardeiul gras şi ceapa roşie. Taie chifla pe orizontală, unge fiecare parte cu margarină, pune apoi câte o frunză de salată, adaugă feliile de dovlecel, cele de roşii, inelele de ceapă şi ardeiul gras. Pune capacul chiflei şi gata!
Cu mozzarela
Ingrediente: o minibaghetă, unt, salată verde, o roşie, 3-4 felii de mozzarela, o jumătate de linguriţă de oregano.
Mod de preparare: spală câteva frunze de salată verde şi şterge-le. Spală o roşie medie şi taie-o în felii rotunde. Apoi taie bagheta pe vertical cu un cuţit de pâine. Unge fiecare jumătate cu unt; pune mai întâi frunzele de salată, apoi o felie de roşie, una de mozzarela şi presară oregano. Apoi pune capacul baghetei.
Cu şuncă de curcan şi emmentaler
Ingrediente: două felii de toast integral, o foaie de salată verde, o felie şuncă de curcan, o roşie, o felie de emmentaler, puţin unt.
Mod de preparare: spală şi usucă frunza de salată şi roşia. Pune pe o felie de toast salata, apoi felia de şuncă pliată, roşia tăiată, felia de emmentaler şi a doua felie de toast. După preferinţă, toastul poate fi şi prăjit înainte.
Cu piept de pui şi brânză topită
Ingrediente: o chiflă tip hamburger, cu seminţe de susan, o bucată de piept de pui la grătar, două felii de salată verde, o roşie mare, o felie de brânză topită.
Mod de preparare: spală salata şi usuc-o cu un şervet. Spală şi taie roşia felii, apoi taie chifla în două. Pregăteşte o bucată de piept de pui şi frige-o pe ambele părţi într- o tigaie de teflon fără grăsime sau pe grătar. Scoate din ambalaj felia de brânză topită. Pe felia de chiflă pune o frunză de salată, apoi piepul de pui, brânza topită, felia de roşie, a doua frunză de salată şi capacul chiflei.