Cu mozzarela
Ingrediente: o minibaghetă, unt, salată verde, o roşie, 3-4 felii de mozzarela, o jumătate de linguriţă de oregano.
Cu şuncă de curcan şi emmentaler
Mod de preparare: spală şi usucă frunza de salată şi roşia. Pune pe o felie de toast salata, apoi felia de şuncă pliată, roşia tăiată, felia de emmentaler şi a doua felie de toast. După preferinţă, toastul poate fi şi prăjit înainte.
Cu piept de pui şi brânză topită
Mod de preparare: spală salata şi usuc-o cu un şervet. Spală şi taie roşia felii, apoi taie chifla în două. Pregăteşte o bucată de piept de pui şi frige-o pe ambele părţi într- o tigaie de teflon fără grăsime sau pe grătar. Scoate din ambalaj felia de brânză topită. Pe felia de chiflă pune o frunză de salată, apoi piepul de pui, brânza topită, felia de roşie, a doua frunză de salată şi capacul chiflei.