Cu mozzarela

Ingrediente: o minibaghetă, unt, salată verde, o roşie, 3-4 felii de mozzarela, o jumătate de linguriţă de oregano.
Mod de preparare: spală câteva frunze de salată verde şi şterge-le. Spală o roşie medie şi taie-o în felii rotunde. Apoi taie bagheta pe vertical cu un cuţit de pâine. Unge fiecare jumătate cu unt; pune mai întâi frunzele de salată, apoi o felie de roşie, una de mozzarela şi presară oregano. Apoi pune capacul baghetei.

Cu şuncă de curcan şi emmentaler

Ingrediente: două felii de toast integral, o foaie de salată verde, o felie şuncă de curcan, o roşie, o felie de emmentaler, puţin unt.
Mod de preparare: spală şi usucă frunza de salată şi roşia. Pune pe o felie de toast salata, apoi felia de şuncă pliată, roşia tăiată, felia de emmentaler şi a doua felie de toast. După preferinţă, toastul poate fi şi prăjit înainte.

Cu piept de pui şi brânză topită

Ingrediente: o chiflă tip hamburger, cu seminţe de susan, o bucată de piept de pui la grătar, două felii de salată verde, o roşie mare, o felie de brânză topită.
Mod de preparare: spală salata şi usuc-o cu un şervet. Spală şi taie roşia felii, apoi taie chifla în două. Pregăteşte o bucată de piept de pui şi frige-o pe ambele părţi într- o tigaie de teflon fără grăsime sau pe grătar. Scoate din ambalaj felia de brânză topită. Pe felia de chiflă pune o frunză de salată, apoi piepul de pui, brânza topită, felia de roşie, a doua frunză de salată şi capacul chiflei.

 
 

Urmărește-ne pe Google News