Ia-ți vitaminele din legume și fructe

Vegetalele sunt esențiale în timpul dietei. Ele stimulează metabolismul și dau corpului mai multă energie. Dintre legume mizează pe morcovi, castraveți, roșii și varză. În cele șapte zile de dietă de post poți consuma și murături, pentru că sunt bogate în minerale necesare organismului.
Alege dintre fructe merele, perele, prunele, portocalele și lămâile. Consumă și banane, dar păstrează cumpătarea. Aceste fructe sunt bogate în vitamine, dar au și multe calorii.

Ziua întâi
Dimineața: Bea un ceai cald pe stomacul gol și mănâncă două lingurițe de semințe de in. Fierbe 59g orez în apă sărată și mănâncă cu două mere de mărime medie.
Prânz: Fierbe 50 g de orez și, separat, 150 g morcovi, tăiați felii. Amestecă orezul cu morcovii și condimentează cu pătrunjel.
Seara: Mănâncă două lingurițe de semințe de in și 50 g de orez fiert.
De-a lungul întregii zile bea sucuri naturale de fructe, ceaiuri de plante și apă minerală plată.

Zilele 2-5 
Dimineața: 100 ml suc de legume și 150 ml suc de fructe.
Prânz: Mănâncă două felii de pâine neagră și bea o ceașcă de ceai, 150 ml suc de legume și 200 ml suc natural de fructe.

Continuarea aici

 
 

Urmărește-ne pe Google News