Ziua 1

Mic dejun: un ou fiert, o felie de brânză degresată, ceai/cafea.
Prânz: o pulpă de pui la grătar, salată de conopidă.
Gustare: un iaurt.
Cină: orez cu ciuperci şi salată de broccoli.

Ziua a 2-a

Mic dejun: 250 ml lapte degresat, cereale integrale, stafide, seminţe de floarea- soarelui, nuci, ceai/cafea.
Prânz: peşte cu legume fierte.
Gustare: două clătite cu brânză de vaci.
Cină: două albuşuri fierte umplute cu brânză degresată şi măsline.

Ziua a 3-a

Mic dejun: 250 ml lapte degresat, o porţie de brânză de vaci cu verdeaţă, o felie de pâine neagră, ceai/cafea.
Prânz: friptură de vită, salată asortată.
Gustare: 2 linguri de brânză degresată.
Cină: frigărui de pui cu broccoli fiert.

Ziua a 4-a

Mic dejun: 250 ml lapte degresat, 2 linguri de brânză de vaci, o felie de pâine neagră, ceai/cafea.
Prânz: ton la tavă cu broccoli fiert şi parmezan ras.
Gustare: un iaurt.
Cină: două felii de şuncă cu salată de gulii.

Ziua a 5-a

Mic dejun: 250 ml lapte degresat, două felii de şuncă, două felii de pâine integrală, ceai/cafea.
Prânz: friptură de vită cu salată de crudităţi.
Gustare: o roşie cu o felie de brânză.
Cină: două albuşuri fierte umplute cu brânză degresată şi măsline.

 
 

Urmărește-ne pe Google News