Sparanghel cu parmezan la cuptor
Ingrediente sparanghel cu parmezan la cuptor:
- 600 g vârfuri de sparanghel
- 400 g cartofi tăiați cuburi
- 400 g roșii cherry
- 10 g usturoi, tăiat felii
- 7 g ulei de măsline
- 50 g parmezan ras
- după gust sare, piper și ierburi aromatice
Mod de preparare:
Așezați legumele cu cartofii și usturoiul pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt.
Stropiți-le cu ulei de măsline și presărați parmezanul deasupra. Condimentați după gust cu piper, ierburi și puțină sare.
Sfat: Nu folosiți prea multă sare, deoarece brânza Parmezan este și ea sărată.
Apoi, coaceți în cuptorul preîncălzit la 200 de grade Celsius cu ventilație pentru aproximativ 30 de minute.
Poftă bună!
Foto: 123rf.com