Untul bătut

Este untul obișnuit, cu un procent ridicat de grăsime, care este bătut și sau mixat până când încorporează suficient aer pentru a deveni moale și ușor de întins pe pâine. Untul bătut se servește înainte de masă cu biscuiți sau pâine prăjită, dar nu este recomandat pentru gătit. De asemenea, trebuie să știi că se topește mai repede la temperatura camerei și că râncezește mai ușor, chiar dacă e ținut la frigider. Untul bătut din comerț este îmbogățit cu nitrogen, un gaz care prelungește termenul de valabilitate al produsului.

Citește mai multe pe libertateapentrufemei.ro

Abonați-vă la ȘTIRILE ZILEI pentru a fi la curent cu cele mai noi informații.
ABONEAZĂ-TE ȘTIRILE ZILEI
Comentează
Google News Urmărește-ne pe Google News Abonați-vă la canalul Libertatea de WhatsApp pentru a fi la curent cu ultimele informații
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.