► Ingrediente
► un kg roşii
►o linguriță ardei iute
►2-3 linguri ulei de măsline
►2 morcovi
►2 ardei ►o legătură ceapă
►o țelină mare
►o rădăcină pătrunjel
►sare grunjoasă
►50 g brânză Cedar

► Preparare:
1. Se spală și se curăță legumele, mai puţin roşiile, se taie și se fierb în apă cu sare și două linguri ulei de măsline.
2. Roşiile se spală și se opăresc, apoi se decojesc. Se pasează cu blenderul și se adaugă o linguriță de ardei iute.
3. Se verifică dacă au fiert legumele, ceapa se dă deoparte, iar restul se pasează cu blenderul și se amestecă cu roșiile. Se adaugă o parte din zeama în care au fiert legumele, sarea și se mai dă într-un clocot.
4. Supa-cremă se serveşte cu brânză Cedar şi ceapă verde.

 
 

Urmărește-ne pe Google News